×
OR

By continuing, I agree to GINX' Terms and Conditions

OR
Please enter a valide email address

Already a GINX member? Sign in

CHOOSE YOUR USERNAME
›

Your username is how other community members will see you. Ever dreamt of being called JohnWick ? Now is the time.

Back
Genshin Impact
News > RPG > Genshin Impact
World

Genshin Impact 2.0 Thousand Questions with Paimon Quiz answers 1-100: Get free 150,000 Mora

Our list of the first 100 correct answers for the Thousand Questions with Paimon Quiz in Genshin Impact 2.0, where players can get up to 50,000 Mora daily for free.
Developer miHoYo has unleashed a brand new Thousand Questions with Paimon Quiz event for Genshin Impact players to enjoy. Travellers can earn 50,000 Mora per day by answering ten questions correctly. To make things extremely easy for you, we've got the first 100 answers for the Thousand Questions with Paimon Quiz. 

Players will get 5,000 Mora for each correct answer in the Genshin Impact 2.0 Thousand Questions with Paimon Quiz, and they will get a total of 10 per day. The event runs from 27th to 29th August 2021 at 23:59:59 (server time). This means, with three days and 10 correct answers per day, you can get a whopping 150,000 Mora, so let's get started.

Genshin Impact 2.0 - Thousand Questions with Paimon Quiz 1-100 answers

Genshin Impact 2.0 Thousand Questions with Paimon Quiz answers august correct
Use the correct answers for the Genshin Impact 2.0 Thousand Questions event to win big. (Picture: miHoYo)

We suggest players answer the Thousand Questions with Paimon Quiz event questions for Genshin Impact 2.0 as soon as possible since they will refresh each day at 04:00.

Here is the list of answers to the first 100 questions below. If you want even more answers (201 to 300) then check out our main page for the event to get the details.

1. When Hydro is used to extinguish the Hilichurl Berserker's torch, how does the Hilichurl Berserker react?

Answer: Takes out a match and re-ignites the torch

 

2. Primo Geovishap changes their element as the battle progresses. Which of the following is not an element that they may change to?

Answer: Anemo

 

3. Which of the following elements is Boreas not immune to?

Answer: Pyro

 

4. Which of the following statements about the Childe boss fight is true?

Answer: This fight can be done in Co-Op Mode

 

5. True or false: In the Contending Tides event, you can invite your friends to join you in Co-Op Mode for difficult stages.

Answer: False

 

6. Holding Venti's Elemental Skill allows him to generate a wind current which can be used to perform Plunging Attacks.

Answer: True

 

7. Which of the following materials can be converted with Dust of Azoth?

Answer: Varunada Lacurite Gemstone

 

8. Which of the following statements about Seelie is true?

Answer: All of the options are true

 

9. True or false: On the PC version, you can press Left Alt + 1/2/3/4 to switch to the corresponding character in your party and cast their Elemental Burst.

Answer: True

 

10. How many types of Hydro Mimics can the Oceanid summon in total?

Answer: 8 types

 

11. After dying in a Domain, you are automatically teleported to the nearest Statue of The Seven.

Answer: False

 

12. Bubu Pharmacy owner in Liyue is?

Answer: Baizhu

 

13. When fighting a Ruin Guard, we can attack its weak spots to cause it to enter a state of paralysis. How many weak spots does a Ruin Guard have?

Answer: 2

 

14. Which of the following statements about Dvalin’s "Caelestinum Finale Termini" ability is false?

Answer: Using a wind glider to glide above the cracked platforms will cause characters to suffer DMG.

 

15. Which of the following statements about the Geo Traveler's Elemental Skill, Starfell Sword, are false?

Answer: We can hold the Elemental Skill to stack one Meteorite on top of another.

 

16. Which of the following items can you obtain from the Unusual Hilichurl?

Answer: Cabbages

 

17. In Jean's Story Quest, "Leo Minor Chapter," what is the name of Margaret's lost cat?

Answer: Prince

 

18. What do Cecilias represent in the language of flowers?

Answer: The true feeling of the prodigal son

 

19. Fatui Skirmishers will empower themselves in battle, and these empowerments must be removed to defeat them quickly. Of the following interactions, which one is the least efficient?

Answer: Electrohammer Vanguard – use Pyro DMG

 

20. Which of the following will not allow you to obtain the Shrine of Depths Keys?

Answer: Completing a Story Quest

 

21. What is Fischl’s position at the Adventurer’s Guild?

Answer: Investigator

 

22. Which of the following is a signature dish at Wangshu Inn?

Answer: Almond Tofu

 

23. Xinyan is Liyue Harbor's sole ___ Musician

Answer: Rock 'n' Roll

 

24. Which of the following regional specialties can be obtained from Stormterror's Lair?

Answer: Windwheel Aster

 

25. Which of the following statements about Elemental Reactions is false?

Answer: Anemo can trigger a Swirl reaction with Geo

 

26. What is Diona's Constellation called?

Answer: Feles

 

27. How many Fortify stacks can Zhongli's Passive Talent "Resonant Waves" provide?

Answer: 5

 

28. "Currently, each Shrine of Depths can only be opened once, and cannot be reset" -  is this statement true?

Answer: True

 

29. Which of the following characters is unable to destroy the rock pillars that the Geo Hypostasis: Gimel summons?

Answer: Venti

 

30. How many Elemental Resonances can a single party have active at once?

Answer: 2

 

31. How many members does Benny's Adventure Team have?

Answer: 1

 

32. In Liyue, there is a plant that carefully listens to people's singing. That plant is called:

Answer: Glaze Lily

 

33. "The constructs that Zhongli, Ningguang, and the Geo Traveler summon can all be climbed" - Is this statement true?

Answer: False

 

34. How many Ley Line challenges can exist in Mondstadt and Liyue at any one time?

Answer: 4

 

35. Can two characters of the same element activate an Elemental Resonance in Co-Op Mode?

Answer: Yes

 

36. What reaction will occur when an Elemental Attack is used against Anemo Hypostasis: Beth?

Answer: Swirl

 

37. What is the name of the hotel where the Fatui diplomats were staying during Mondstadt's Stormterror issue?

Answer: Goth Grand Hotel

 

38. Which of the following is not one of the Cryo Regisvine's weak points?

Answer: Petals

 

39. Which of the following statements about Elemental Reactions is true?

Answer: The Burning reaction itself deals DMG

 

40. Which of the following monsters will not emerge from a Blossom of Revelation challenge?

Answer: Unusual Hilichurl

 

41. From which of these locations can Musk Reef be reached via a black hole.

Answer: Cape Oath

 

42. What is the name of the Anemo Hypostasis?

Answer: Beth

 

43. Attacking a Geo Slime not infused by Geo with Geo attacks will deal DMG

Answer: False

 

44. Which of the following areas do not contain any Philanemo Mushrooms?

Answer: Wolvendom

 

45. Which of the following is the customary Hilichurl greeting?

Answer: Olah!

 

46. Which of the following locations does not belong to the Mondstadt region?

Answer: Nantianmen

 

47. Which of the following characters is not a bard from Mondstadt?

Answer: Qingzhou

 

48. What is Amber the champion of in Mondstadt?

Answer: Gliding

 

49. Childe is which of the following Harbingers?

Answer: 11th Harbinger

 

50. Which of the following characters is the most suitable counter to Electro Hypostasis: Aleph?

Answer: Xiangling

 

51. "Cryo attacks can destroy Pyro Abyss Mage shields at the same rate as Hydro attacks" - is this statement true?

Answer: False

 

52. Which of the following Book Collections was written by Klee's mother, Alice?

Answer: Teyvat Travel Guides

 

53. When Kaeya is in the party, character Stamina Consumption when sprinting is decreased.

Answer: True

 

54. Which of the following statements is false?

Answer: You can attack Oceanid directly to do damage

 

55. Which of the following dishes is not a Mondstadt staple?

Answer: Mora Meat

 

56. What is Keqing's title in the Liyue Qixing?

Answer: Yuheng

 

57. What does Lupical mean?

Answer: Family

 

58. Which of the following Elemental Resonances can reduce the CD of Elemental Skills?

Answer: Impetuous Winds

 

59. Diluc used to be the Knights of Favonius’:

Answer: Cavalry Captain

 

60. Who wrote the Favonius Survival Rulebook for Klee?

Answer: Kaeya

 

61. Wanshu Inn's cat is called

Answer: Wei

 

62. Which of the following characters will not have their Charged Attacks infused by Cryo DMG by Chongyun's Spirit Blade: Chonghua's Layered Frost?

Answer: Klee

 

63. What is the name of the night shift guard of the Northland Bank?

Answer: Nadia

 

64. Which of the following areas do not contain any Violetgrass?

Answer: Qingxu Pool

 

65. Which of the following statements is false?

Answer: You can attack the Oceanid directly to deal DMG to it

 

66. In which of these locations can Dandy not be found to try a time trial challenge?

Answer: The highest point of Qingce Village

 

67. Which of the following characters did not have a pet turtle as a kid? / Which of the following characters did not have a pet turtle as a child?

Answer: Amber

 

68. Which of the following animals did not appear in "The Boar Princess"?

Answer: Rabbit

 

69. Who occupies the eighth seat among the Eleven Fatui Harbingers?

Answer: Signora

 

70. Sucrose is the assistant of whomst?

Answer: Albedo

 

71. Pyro Regisvine is immune to Pyro damage.

Answer: False

 

72. Which place's topography is the result of an Archon hurling giant spears of rock during a time of war.

Answer: Guyun Stone Forest

 

73. Kaeya's Elemental Burst can freeze

Answer: False

 

74. Which archon created the Mora

Answer: Geo Archon

 

75. Xingqiu's Passive Talent, Flash of Genius, allows him to sometimes refund materials used in crafting Talent Enhancement Materials.

Answer: True

 

76. Which of the following does Boreas drop?

Answer: All of the above

 

77. Geo attacks on Anemo Hypostasis will not cause crystallize

Answer: True

 

78. Something like what does break the shield of Hydro Abyss Mage?

Answer: Cryo

 

79. Amber is the Knights of Favonius' only

Answer: Outrider

 

80. Which of the following elements can attack the Pyro Regisvine's weak points most effectively?

Answer: Hydro

 

81. Which location is not covered by Teyvat Travel Guide?

Answer: Wuwang Hill

 

82. Which of the following material does not drop?

Answer: Amethyst

 

83. Which of the following local specialties are not found in Liyue?

Answer: Wolfhooks

 

84. Which of the following statements about the Sacrificial Bow is true?

Answer: An Elemental Skill must deal DMG for the Sacrificial Bow to have a chance of resetting it.

 

85. How much stamina does Keqing's Charged Attack consume?

Answer: 25

 

86. Oz summon duration is at a set time

Answer: True

 

87. All (Amber, Lumine, Ningguang) can activate pressure plate

Answer: True

 

88. When the Traveller is affected by Pyro, holding the Traveller's Elemental Skill can be used to cause

Answer: Elemental Absorption

 

89. Which volume did Xingqiu borrow from Chang the 9th?

Answer: 6th

 

90. When Xiangling's Guoba is breathing fire, if a character is in the AoE of the fire breath, they will also be affected by Pyro.

Answer: False

 

91. Which of the following items does not belong to the Liyue region?

Answer: Wolfhook

 

92. Which of the following statements about Xinyan is false?

Answer: Xinyan's Passive Talent "...Now That's Rock 'N' Roll!" increases the DMG dealt by characters being shielded by Sweeping Fervor by 15%.

 

93. When does the Boreas fight refresh every week?

Answer: Monday 4:00 AM

 

94. The Karst Crawlers at Mt. Hulao can entrap anyone who steps on them, covering the intruder in amber. Who planted those plants?

Answer: Mountain Shaper

 

95. What is the name of the bartender at the Angel’s Share?

Answer: Charles

 

96. Which of the following statements about Geo constructs is true?

Answer: Geo constructs can be used to block certain monster attacks

 

97. How many elements make up the continent of Teyvat?

Answer: 7

 

98. Which of the following cannot provide energy to charge an Elemental Burst?

Answer: Interacting with the statue of seven

 

99. What is the maximum number of Electro Sigils that Razor’s Elemental Skill, Claw and Thunder, can generate?

Answer: 3

 

100. Which of the following does not belong to the Liyue region?

Answer: Brightcrown Canyon

So there you have it, the first 100 answers to the Genshin Impact 2.0 Thousand Questions with Paimon quiz. Enjoy the free Mora and check back for even more answers!

Don't forget to check our dedicated Genshin Impact section, where you can find all the news, guides and leaks you desire.